19 januari 2018

Vacature Baas van Morgen

bureau-baas-van-morgen

Wij zijn op zoek naar een Baas van Morgen voor één dag. Deze vacature is tot stand gekomen in samenwerking met JINC.

Jouw profiel

Als ‘Baas van Morgen’ kun jij je als geen ander verplaatsen in een kind van 10, 12 en 15 jaar. Jij weet welke activiteiten zij gaaf vinden en kunt dit vertalen naar snel uit te voeren oplossingen. Je bent representatief, enthousiast en durft eerlijk en oprecht te zijn. Daarnaast kun je bergen werk verzetten in één dag.

Wat je mag verwachten

Je mag jouw talenten laten zien in een unieke functie die niet voor iedereen is weggelegd. Je wordt een-op-een begeleid in je nieuwe functie. Je lunch hoef je niet zelf mee te nemen. Daarnaast ontmoet je interessante mensen. Jouw bevindingen worden gebruikt als adviesvraagstuk voor het management.

Typisch Stichting GroeiBriljant

Stichting GroeiBriljant is er voor kinderen van twee tot vier jaar en heeft 24 peuteropvang locaties verspreid in Rotterdam. Ons uitgangspunt is dat alle kinderen uniek zijn en allemaal moeten kunnen opgroeien tot prachtige individuen. Onze organisatie biedt een veilige omgeving met zorg en respect voor ieder kind. Dat doen we door kindgerichte en professionele opvang te bieden in nauwe samenwerking met ouders/verzorgers, basisscholen, buurtcentra en andere professionals in de wijk. Ieder kind is Briljant!

Meer informatie

Deze vacature is tot stand gekomen in samenwerking met JINC. Voor meer informatie kun je terecht bij Annuska Tielen, adviseur marketingcommunicatie. Zij is bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag via telefoonnummer 010 286 27 77.