home

Stage

Op zoek naar een gave stage bij Stichting GroeiBriljant?

Volg jij een opleiding gerelateerd aan werken in de kinderopvang? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen. Wij zijn een erkend leerbedrijf met diverse opvanglocaties in de regio. Onze medewerkers zijn het gezicht van onze organisatie en staan te popelen om hun vakkennis met jou te delen.

Na je stage ben je allround inzetbaar

Als (BOL)-stagiair loop je elk leerjaar op een andere locatie en leeftijdsgroep stage. Zo maak je kennis met verschillende locaties, medewerkers en werksoorten. Aan het eind van jouw opleiding ben jij allround inzetbaar binnen de kinderopvang.

Jij krijgt professionele begeleiding

Je wordt volledig opgenomen in ons team en krijgt professionele begeleiding van geschoolde werkbegeleiders. Met voldoende ruimte voor het bespreken van jouw leerdoelen en BPV-opdrachten. Onze praktijkopleider begeleidt jou en onderhoudt nauw contact met de onderwijsinstelling waar jij jouw opleiding volgt. De praktijkopleider voert elke 7 weken een voortgangsgesprek met jou en jouw werkbegeleider.

Voor de volgende opleidingen zijn wij een erkend leerbedrijf:

  • hbo Pedagogiek
  • mbo Sport en bewegen
  • sport en spel op hbo-niveau
  • SPH
  • AD PEM

Jij laat ons toch niet wachten?

Wil jij graag solliciteren naar een stageplaats binnen onze organisatie? Stuur dan direct een e-mail naar recruitment@swkfacet.nl. We nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.