6 oktober 2021

Nationale sportweek 2021 bij de BSO’s van Stichting GroeiBriljant

Wat een sportiviteit! In september kwamen de BSO’s van Stichting GroeiBriljant lekker in beweging. De kinderen maakten tijdens de Nationale Sportweek kennis met allerlei sporten. Hopelijk inspireerde het zoveel mogelijk kinderen om te gaan sporten!

Wat deden de verschillende BSO’s? We zetten het voor u op een rij.

BSO Topaas

Bij BSO Topaas maakten de kinderen op locatie kennis met voetbal. En ze kregen buiten een korfbaltraining. Soms was het best lastig om de bal in de korf te krijgen. Maar na wat oefenen ging het best goed.

BSO Opaal

Voetjes van de vloer bij BSO Opaal. Daar verzonnen de oudere kinderen een dansje. Dat leerden ze vervolgens aan de jongere kinderen.

BSO Aventurijn

Op donderdag 23 september kregen de kinderen van BSO Aventurijn en een aantal kinderen van BSO Opaal een clinic freerunning in het Spinozapark. Superspannend!

BSO Smaragd

Ook BSO Smaragd was in beweging. Met spellen op het schoolplein en klommen en klauteren in de gymzaal. Maar BSO Smaragd zette bovendien de hersens aan het werk: de kinderen deden aan denksport. Hoe hoog kan een toren worden? En passen alle vormen wel op elkaar?