Nieuws

Coronanieuws

virus

Al onze dagopvang-, peuteropvang- en buitenschoolse opvanglocaties zijn open.

Als er ontwikkelingen zijn, houden wij u op de hoogte.
Op deze pagina bundelen wij de coronanieuwsberichten. Zo heeft u alle informatie overzichtelijk op een rij. De laatste berichten bevatten de nieuwste informatie. Wij houden ouders ook via de Flexkids Ouderapp en de e-mail op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vragen
Heeft u nog vragen? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Bel hen op 010 483 28 00 of mail naar info.corona@swkgroep.nl.

Stap nu over op de Flexkids Ouderapp en volg uw kind op de opvang

Flexkidsapp
6 oktober 2021

Gebruikt u de Flexkids Ouderapp al? Dit najaar stappen wij helemaal over op deze app. Met de app bent u volledig op de hoogte. Want u vindt daar foto’s van uw kind op de opvang. En ook alle belangrijke nieuwsberichten, het jaaroverzicht met de vakanties, de studiedag en thema’s, personeelsinformatie, de actuele coronamaatregelen en nieuwsbrieven.

Nationale sportweek 2021 bij de BSO’s van Stichting GroeiBriljant

6 oktober 2021

Wat een sportiviteit! In september kwamen de BSO’s van Stichting GroeiBriljant lekker in beweging. De kinderen maakten tijdens de Nationale Sportweek kennis met allerlei sporten. Hopelijk inspireerde het zoveel mogelijk kinderen om te gaan sporten! Wat deden de verschillende BSO’s? We zetten het voor u op een rij.

De natuur zien, voelen en ruiken bij de nieuwe peuteropvang Citrien

Citrien
6 oktober 2021

Nieuw: peuteropvang Citrien! Vanaf 1 november gaan kinderen daar de natuur zien, voelen en ruiken. U vindt peuteropvang Citrien namelijk bij speelboerderij Odilia. Stichting GroeiBriljant vindt het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk buiten zijn. Bij peuteropvang Citrien komt dit mooi samen: opgroeien in de buitenlucht!

KidsProeV biedt meer aan kinderen vanaf 7 jaar

KidsProeV voor kinderen vanaf 7 jaar
4 oktober 2021

Kinderopvang BijDeHand en Stichting GroeiBriljant komen met een nieuw concept voor de buitenschoolse opvang: KidsProeV. Kinderen vanaf 7 jaar proeven daarbij aan allerlei activiteiten om te ontdekken wat ze leuk vinden en waar hun talent ligt. 

Opnieuw geplande stakingen FNV

14 september 2021

Op dinsdag 14 september  is er wederom een landelijke stakingsdag in de kinderopvang. Vakbond FNV Zorg & Welzijn heeft haar leden in de kinderopvang opgeroepen om het werk neer te leggen. Staken is een grondrecht. Dus wanneer pedagogisch medewerkers willen staken, respecteren wij dat. Wat betekent dit voor uw opvang op die dag? Staken mag..

KindCentrum TALMA is een feit!

kindcentrum talma-kinderopvang-stichting groeibriljant
3 september 2021

Op 2 september is de samenwerkingsovereenkomst tussen Stichting GroeiBriljant, de Talmaschool en Kinderopvang Mundo getekend. Onderwijs en opvang onder één dak, samen met logopedie, (voor)schoolmaatschappelijk werk en fysiotherapie.