Kinderdagverblijf Olivijn

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Wat fijn: kinderdagverblijf Olivijn! Daar kan uw kind lekker spelen met andere kinderen van verschillende leeftijden. Met het fijne gevoel van thuis. En daar gaan we voor: een vertrouwde omgeving, waar uw kind zich thuis voelt.

Saamhorigheid is de basis op kinderdagverblijf Olivijn

De pedagogisch medewerkers zorgen voor veiligheid. Hoe ze dat doen? Door goed te letten op wat de kinderen zeggen en doen en aan te sluiten op wat ze nodig hebben, zowel individueel als in de groep. Zo dagen we kinderen uit om dingen samen te doen.

Samen voor de opvoeding van uw kind

Het kinderdagverblijf is goed voor uw kind. Maar het blijft toch lastig uw kind aan anderen over te laten. Dat snappen wij. Maar we doen het samen met u. Samen zorgen we dat uw kind op de beste manier opgroeit. Samen zijn we een team.

‘Oh, dus zo stop jij dat blokje door dat vierkantje?’

Ook de groep kunt u zien als een team. We werken met verticale groepen: kinderen van 0 tot 4 jaar spelen samen en leren van elkaar. GroeiBriljant sluit aan op de gezinssituatie. Broertjes en zusjes kunnen bij elkaar in de groep zitten. ‘Oh, dus zo stop jij dat blokje door dat vierkantje?’ De jongste kinderen leren nieuwe dingen van de oudere kinderen. En de oudere kinderen leren dat ze de jongsten kunnen helpen. ‘Zal ik je helpen met het zandkasteel?’ Bij kinderdagverblijf Olivijn geloven we dat dat werkt.

Samenwerking

U vindt kinderdagverblijf Olivijn in de Van Asch van Wijckschool. Samen de Van Veldhuizen Stichting, voorschoolse- en buitenschoolse opvang Smaragd en peuteropvang Robijn. We werken veel met elkaar samen. Als uw kind straks overstapt naar de basisschool, kennen de leerkrachten uw kind al. En uw kind de school. De voorschoolse- en buitenschoolse opvang (VSO & BSO) en peuteropvang zijn ook van Stichting GroeiBriljant. Dus die overstap is helemaal klein. Zo werkt kinderdagverblijf Olivijn.

Kaart laden...